17. jaan 2014

"MINU JÄÄTISE" pakendi kujundamise konkurss. TÄHTAEG 1. aprill




325812b9753653a73fe2a70c327b2d6af033da95 (1)



Balbiino otsib uut pakendit ehtsast koorest valmistatud vahvlikoonuses jäätisele. Kujundustööl võib olla jäätise pilt, kuid ei pea olema. 
Lapsed võivad lasta oma fantaasial vabalt lennata! Ka tehnika valik on vaba: oodatud on nii värvi-, viltpliiatsite, vesivärvide, tuši kui ka guaššidega tehtud tööd. Samuti võib töö valmida segatehnikas või 
hoopiski värvipaberite kleeptööna. Teretulnud on ka kõik teised loomingulised lahendused!

Konkursile on oodatud kunstitööd mõõtudega: 10,5 cm x 29,7 cm. Kunstitöö tegemiseks võib paberi ette võtta nii horisontaalselt kui ka vertikaalselt. Etteantud mõõdu saamiseks tuleb A4 formaadis paber pikuti pooleks jagada, nt tõmmata harilikuga joon ette, või murda paber pikuti pooleks, et lastel oleks lihtsam kunstitööd teha. 
Ülejäävale osale palume kirjutada andmed töö autori ja juhendaja kohta. Esiküljele peab olema loetavalt kirjutatud: autori eesnimi, vanus ja kooli või lasteaia nimi. NB! Mitte kunstitöö peale, vaid jäätisepaberi kavandist ülejäävale osale. Tagaküljele peab olema kirjutatud autori ees- ja perekonnanimi, kooli nimi, konkursitöö juhendaja nimi, e-posti aadress ja telefoninumber.

Peaauhind: võidutöö autor saab auhinnaks kaks kasti enda kujundusega jäätistLisaks saab võidutöö autor koos oma klassiga külastada näitust „Kuldaja värvid. Eesti klassikaline maalikunst Enn Kunila 
kollektsioonist“ Mikkeli muuseumis. Eksklusiivse võimalusena on võitja koos oma klassiga oodatud ekskursioonile Balbiino jäätisetehasesse, et näha oma kujundatud jäätise valmimist.


Konkursil osalemise eelduseks on lapsevanema või muu seadusliku esindaja nõusolek tema lapse töö esitamiseks ning nõusolek töö eksponeerimiseks koos lapse eesnime, vanuse ja kooli nimega.
Konkursitöö saatmisega konkursile „Minu jäätis“ annab töö autor kõik varalised autoriõigused üle AS-ile Balbiino ning loa kasutada autori isiklikke õigusi. 

Tööd palume saata aadressil: Balbiino, Viljandi mnt 26, 11217, Tallinn, märgusõna „Minu jäätis“.
Tööde esitamise tähtaeg on 1. aprill 2014.

Konkursi korraldaja on AS Balbiino, konkursi tingimused  www.balbiino.ee/konkurss 
Nii peaauhinna kui ka eriauhindade võitjate nimed avaldatakse 14. aprillil AS Balbiino kodulehel.